#10: APOLLO STRAWBERRY CHOCOLATE

Godteri med sjokolade og jordbær smak! Få deg en bit av disse søte bitene, men en combo av sjokolade og jordbærsmak!

#9: KAKI no TANE - Rice Snacks & Peanuts

Japan er kjent for å ha mange forskjellige såkalte “øl-snacks” og Kaki no Tane er en av dem. De kan selvfølgelig nytes uten øl for den som ønsker det. 

#8: Hi-Chew (EPLE/JORDBÆR)

En annen smakful favoritt som kundene aldri kan få nok av! Beriket med fruktig og god smak, det er vanskelig å stoppe når du først får smaken på dem!

#7: GRAPE GUMMY

Er det en ting Japan er veldig flink til så er det å lage godteri med fersk og fruktig smak! Denne har blitt favoritten til mange av våre kunder grunnet til nettopp det, spesielt den med smak av drue!

#6: DIY candy - Neruneru Sticky Candy

Dette DIY-settet kommer med tre nummererte poser, to med druepulver og en med fargerike godteribiter, og en spesiell form med avtagbare målekopper. Bland pulveret med vann og dypp det deretter i godteribitene for å lage ditt eget smakfulle og fargerike druegodteri. Inneholder ikke kunstige farger eller tilsetningsstoffer.

#5: Jelly stick straw (Soda/cola)

Takket være TikTok så har disse tatt internett med storm! Noe som startet som en liten trend vokset seg fort opp i populæritet og fant veien til vår butikk!

#4: DIY Candy - fun fun Sushi Shop

Hvorfor kjøpe vanlig godteri når du kan utfordre deg selv litt med å lage det selv? Mye av oppmerksomheten dette produktet har fått har kommet fra YouTube hvor de prøver disse ut! DIY godteri har alltid fasinert kundene våres, vi får høre stadigvekk hvor morsomme og gøyale de er!Lag ditt eget “sushigodteri” med dette settet fra Kracies PoPin’ Cookin’-serie. Alt du trenger er vann!

#3: Chocolate Fish Bisquit - Pukupuku tai

Taiyaki kjeks er en tradisjonell festival snack i Japan. Det er en kjeks formet som en fisk med diverse fyll i midten, gjerne stekt rett foran deg som en vaffel. Og her har du sjansen til å prøve en! I denne versjonen er taiyaki kjeksen fylt med luftig søtt sjokoladefyll som smelter på tungen. Matsuri time!

#2: JELLY FRUIT CANDIES - Spiral straw

Takket være TikTok så har disse tatt internett med storm! Noe som startet som en liten trend vokset seg fort opp i populæritet og fant veien til vår butikk!

 

#1: POCKY

I flere år på rad har Pocky alltid vært en stor favoritt blant våre kunder og det ser ikke ut til at det kommer til å gi seg på en god stund! Lett og god snacks i forskjellige smaker du kan nyte alene eller dele med dine kjære!

GÅ TIL NETTBUTIKKEN