#10: LOOONG GUMMY

Hvis du har vært på internettet lenge nok, så har du nok kommet over reklamen til dette godteriet! Noe som var veldig morsomt, men også vekket interesse hos mange! Lang, myk og lett å dele med andre!

#9: Kirby chewing gum

Det finnes mange typer tyggis der ute, men denne pakken er noe helt for seg selv! Den har overrasket kunder med alle mulige smaker man kan kombinere for å få en ny en, i tillegg til å komme i en søt pakke du ikke kan motstå!

#8: Sumikkororin Gum (Utsolgt!)

Søte figurer, tyggis og klistremerker er hva som gjør denne til en favoritt! Hver figur-pakkning inneholder forskjellige smaker og motiver til klistremerkene, så det blir en overraskelse for hver gang du skaffer deg dette!

#7: Habanero Spicy Rings

En snacks til de som ønsker litt mer spice i hverdagen, jo mer du tar desto sterkere blir det! En liten pakke med mye glede på insiden!

#6: Hi-Chew (EPLE/JORDBÆR)

En annen smakful favoritt som kundene aldri kan få nok av! Beriket med fruktig og god smak, det er vanskelig å stoppe når du først får smaken på dem!

#5: GRAPE GUMMY

Er det en ting Japan er veldig flink til så er det å lage godteri med fersk og fruktig smak! Denne har blitt favoritten til mange av våre kunder grunnet til nettopp det, spesielt den med smak av drue!

#4: Pokemon Karamucho (UTSOLGT!)

Er det en ting Japan er veldig flink til så er det å lage godteri med fersk og fruktig smak! Denne har blitt favoritten til mange av våre kunder grunnet til nettopp det, spesielt den med smak av drue!

#3: DIY CANDIES

Hvorfor kjøpe vanlig godteri når du kan utfordre deg selv litt med å lage det selv? Mye av oppmerksomheten dette produktet har fått har kommet fra YouTube hvor de prøver disse ut! DIY godteri har alltid fasinert kundene våres, vi får høre stadigvekk hvor morsomme og gøyale de er!

#2: POCKY

I flere år på rad har Pocky alltid vært en stor favoritt blant våre kunder og det ser ikke ut til at det kommer til å gi seg på en god stund! Lett og god snacks i forskjellige smaker du kan nyte alene eller dele med dine kjære!

#1: JELLY FRUIT CANDIES

Takket være TikTok så har disse tatt internett med storm! Noe som startet som en liten trend vokset seg fort opp i populæritet og fant veien til vår butikk!

 

GÅ TIL NETTBUTIKKEN