#10: March of the Koalas Chocolate Bisquits

Koala no March er en velkjent kjeks som opprinnelig kommer fra den koreanske produsenten Lotte. Disse kjeksene er formet som små pandaer med forskjellige motiver og kommer i flere forskjellige smaker.

#9: Pokemon Chocolate Cookies w/Choco Bits

Sprøe og luftige sjokoladekjeks som er pakket inn i individuelle poser.

#8: Sakuma Drops

Disse japanske fruktdropsene er kjent for å dukke opp i Ghibli filmen Grave of the Fireflies / Hello Kitty. Disse tradisjonelle japanske dropsene er både velsmakende og laget med ekte fruktjuice som gir de en langvarig og rik smak!

#7: Hi-Chew Caramels

Hi-Chew er en type seig, karamellaktig godteri i en rekke forskjellige smaker som produseres av godteriselskapet Morinaga. Hi-Chew ble først introdusert i 1975 og relansert slik vi kjenner den i dag i 1996. Hver pakke inneholder ti individuelt pakkede karameller.

#6: Chewing Gum: Kirby MazeMaze Mixed Flavors

Kirby tyggegummi som kan kombineres for å lage spennende smaker!

Denne Kirby tyggisen er helt spesiell ved at du kan lage nye smaker med de! Originalt er det 5 smaker i posen som kan kombineres for å lage 7 nye! For eksempel om du blander soda og eple så smaker det champagne! Se alle forslagene til nye smaker bak på pakken.

#5: Strawberry Chocolate Yuki Apollo

Godteri med sjokolade og jordbær smak! Få deg en bit av disse søte bitene, men en combo av sjokolade og jordbærsmak!

Pakken inneholder flere små fjelltopper som lett fordøyes med en søt smak av sjokolade og jordbær.

#4: KitKat Mini Share packs

KitKat er en av verdens mest kjente sjokolader som minner veldig om den norske kvikk lunsj. 

#3: Mushroom Mountain Chocolate Bisquits (Kinoko no Yama)

Kjeksbiter med sjokolade på toppen formet som sopp.

Det er ikke alle som liker sopp i maten. Men sjokolade sopp? Det må det være en god del fler som liker. Og disse er blant de beste sjokolade soppene som finnes! De er laget av herlig smakfull melkesjokolade trukket over sprø og god kjeks. De passer kjempebra til kakepynt, eller bare å spise rett fra esken.

#2: JELLY FRUIT CANDIES - Spiral straw

Takket være TikTok så har disse tatt internett med storm! Noe som startet som en liten trend vokset seg fort opp i populæritet og fant veien til vår butikk!

 

#1: POCKY

I flere år på rad har Pocky alltid vært en stor favoritt blant våre kunder og det ser ikke ut til at det kommer til å gi seg på en god stund! Lett og god snacks i forskjellige smaker du kan nyte alene eller dele med dine kjære!

GÅ TIL NETTBUTIKKEN