Special OrdersHar du funnet noe japansk som du absolutt ikke kan leve uten, men har ingen muligheter til å få tak i det? Send oss en e-post! Vi har muligheten til å spesialbestille varer fra Japan for deg, for eksempel saker som japanske nettbutikker ikke kan sende utenfor Japan eller som krever japansk adresse. Send oss en e-post med så mye informasjon om varen eller varene du ønsker deg, gjerne med link til nettsider hvor du har funnet varen eller bilder, så skal vi se hva vi kan få til og komme tilbake til deg med pris. Vi har stort sett ingen begrensning på hva vi kan bestille opp (innenfor norsk lov selvsagt), så du er hjertlig velkommen til å forhøre deg om både figurer, klær, videospill, plakater, musikk, filmer og lignende.

Er prisen overkommelig, så må vi først ha et depositum på minst 50% av totalsummen før vi kan bestille opp varen/e, så tenk deg ekstra nøye om dersom du er usikker! Vær også oppmerksom på at det kan ta tid å få tak i sjeldne saker som er vanskelige å finne. Vi bestiller så opp varen for deg når vi har mottatt depositumet, og kontakter deg når vi får inn varen. Bor du i eller i nærheten av Oslo kan du komme innom butikken og hente varen der. Har du ikke muligheten til det kan vi sende den med postoppkrav for resten av summen eller du kan betale inn resten av summen pluss porto til vår bankkonto. Du kan så klart også komme innom butikken for å foreta en spesialbestilling om du bor i Oslo, så går prosessen raskere.

Vilkår for spesialbestilling

  • Et depositum på min. 50% av utsalgsprisen må betales før bestilling (for veldig dyre gjenstander må hele summen betales før bestilling)
  • Depositumet tilbakebetales dersom det viser seg å ikke være mulig å skaffe produktet eller om spesialbestillingen kanselleres FØR produktet har blitt bestilt
  • Bestillingen er bindende og kan IKKE kanselleres når produktet har blitt bestilt
  • Øvrige tilbud eller rabatter gjelder ikke ved spesialbestilling
  • Varen blir lagt ut for salg i butikken dersom den ikke hentes innen tre måneder etter ankomst
  • I overnevnte tilfelle vil maks 50% depositumet refunderes dersom varen blir solgt avhengig av situasjonen
  • Ved spesialbestilling via e-post eller telefon vil vi henvise til disse vilkårene, og ved bestilling anse disse som lest og godtatt

Vi må selvsagt følge norsk lov, så vi kan ikke spesialbestille saker som er ulovlig i Norge eller ulovlig å importere. Konsumerbare varer som godteri og drikke kan vi i de fleste tilfeller ikke bestille direkte fra Japan, og det samme gjelder plushbamser, leketøy og elektronikk som ikke er CE-merket.