Denne har du sikkert sett på 7-11 i Japan – dette er en deilig frisk dessert som er laget av gelé og mango.
Den er ikke laget med gelain og er dermed halal. Produktet har også C-vitamin i seg!
Du kan også fryse produktet for å holde ut den varme sommeren.
Denne desserten inneholder ikke gelatin og er halal.
What others are saying
There are no contributions yet.