FROSNE PRODUKTER - 冷凍食品

I selve butikken vår på Arkaden senter finner du en fryser fylt med spennende japanske og koreanske produkter!

Dette er varer som du bare kan kjøpe i butikken, og til tider vil noen av varene våre være utsolgt.

Så før du tar turen innom butikken, kan du ringe oss 21 09 59 90, eller sende oss en mail på webstoreorders@neo-tokyo.no.

Natto – 納豆

Vi har natto, fermenterte bønner, av flere typer. Dette er en av de mest populære varene, så her er det lurt å sjekke med oss i forveien om det er tilgjengelig!

[FROZEN] Fermented Soy Beans Okame Nattou 3-pack (150g, Takano)

Natto i boks

Natto i boks

Natto

Gyoza Dumplings – 餃子

Gyoza er en deilig japansk dumpling som er elsket av mange for sin sprø tekstur og smakfulle fyll. Vi tilbyr et utvalg av frosne gyoza som er enkle å tilberede hjemme.

Vi har den tradisjonelle versionen av gyoza med svin, og vegetariske gyoza med spinatdeig. De er perfekte for en rask og smakfull middag. Alt du trenger å gjøre er å steke dem!

For de som ønsker å lage sine egne gyoza hjemme, tilbyr vi også gyoza-skinn. Lag dine egne kreative og smakfulle fyll og nyt den autentiske gyoza-opplevelsen.

[FROZEN] Gyoza Vegetable Dumpling w/Spinach Pastry (600g, Ajinomoto)

Perfekt for en vegetarianer!

[FROZEN] Gyoza Dumpling w/Pork (600g, Ajinomoto)

For deg som elsker den klassiske Gyoza!

Wheat Cake Wrapper Gyoza Homemade

For deg som vil lage Gyoza selv!

Deep Fried Shrimp (Ebi Fry) – えびフライ

Ebi Fry er er en populær japansk rett, bestående av reker som er dyppet i en røre, rullet i panko (japansk brødrasp), og deretter fritert til de blir gyldenbrune og sprø. Retten serveres ofte med en rekke tilbehør, som salat, ris, misosuppe og saus, ofte majones, tartarsaus eller tonkatsu-saus.

Deep Fried Shrimp 10pc

Iskrem – アイスクリーム

Vi har flere forskjellige iskrem inne!

Prøv Matcha-iskrem som har en deilig bitter smak, blandet med den søte smaken av kremet iskrem. Vi har også adzuki-iskrem, som er røde søte bønner! I tillegg bør du prøve ut de populære Jelly Straw i frossen tilstand.

[FROZEN] Ice Cream Cup w/Matcha Green Tea Flavor (125ml, JFC)

Matcha iskrem

Azuki Iskrem

Røde bønner iskrem

TikTok Jelly Spiral Straws Assorted Flavors (50-55g)

Frosne Jelly Straw

Fried Tofu (Aburaage) – 油揚げ

“Fried Tofu” eller “Aburaage” er en type japansk tofu som er stekt til den blir gylden og sprø på utsiden mens den forblir myk på innsiden.

Bruk av Aburaage i retter

Aburaage er kjent for å være en allsidig ingrediens, og her er noen vanlige måter det brukes på:

  1. Inarizushi: Aburaage lommer fylt med sushi-ris. Disse søte og smakfulle rispakkene er en populær matrett, spesielt i bento-bokser og ved piknik.
  2. Miso-suppe: Aburaage kan kuttes i strimler og legges i miso-suppe, hvor den tilfører en ekstra tekstur og smak.
  3. Nimono (braised dishes): Aburaage brukes ofte i japanske gryteretter som nimono, hvor den kokes i en smaksrik dashi-buljong med grønnsaker og andre ingredienser.
  4. Oden: En tradisjonell japansk gryterett hvor aburaage er en av de mange ingrediensene som kokes i en smakfull dashi-buljong.
  5. Salater: Aburaage kan ristes lett i en tørr panne for å få ekstra sprøhet og deretter kuttes opp og brukes i salater for å legge til tekstur og smak.
Fried Tofu, Aburaage

Fried Tofu (Aburaage/油揚げ)

Inarizushi

Misosuppe med Aburaage

Salad med Aburaage

Er du interresert i disse?

Vi selger dessverre ikke frosne produkter på nett. Om du vil kjøpe noen av disse frosne produktene så ta en tur til Oslo!