Somen-nudler med kinagressløk og Svinekjøtt
Enkel somen-oppskrift som er lett å lage!

Tilberedningstid:
20 min

Vansklighetsgrad:
Enkel
Ingredienser (For 2 personer)
- 150g Somen-nudler
- 1 bunt(ca. 100g) Nira (kinagressløk)
- 150g Kvernet svinekjøtt
- 3ss Shio koji (saltet ris)
- 1ss Sake (japansk risvin)
- salt
- pepper
TILBEREDNING
- Skjær gressløken i 3-4 cm lange biter.

2. Kok opp vann i en gryte og kok somen-nudlene i henhold til instruksjonene på pakken.
Skyll nudlene under rennende vann og klem ut overflødig vann.
3. Varm opp sesamolje i en stekepanne på middels varme og stek svinekjøttet.

4. Når kjøttet har skiftet farge, tilsett shio koji, sake og pepper, og stek videre.

5. Tilsett gressløk i stekepannen og stek i kort tid.
Tilsett somen-nudlene og bland godt med de andre ingrediensene.

いただきます!
TIPS!