Somen-nudler med kinagressløk og svinekjøtt

Somen-nudler med kinagressløk og Svinekjøtt

Enkel somen-oppskrift som er lett å lage!

Ingredienser (For 2 personer)

  • 150g Somen-nudler
  • 1 bunt(ca. 100g) Nira (kinagressløk)
  • 150g Kvernet svinekjøtt
  • 3ss Shio koji (saltet ris)
  • 1ss Sake (japansk risvin)
  • salt
  • pepper

TILBEREDNING

  1. Skjær gressløken i 3-4 cm lange biter.

2. Kok opp vann i en gryte og kok somen-nudlene i henhold til instruksjonene på pakken.
Skyll nudlene under rennende vann og klem ut overflødig vann.

Upload Image...

3. Varm opp sesamolje i en stekepanne på middels varme og stek svinekjøttet.

4. Når kjøttet har skiftet farge, tilsett shio koji, sake og pepper, og stek videre.

5. Tilsett gressløk i stekepannen og stek i kort tid.
Tilsett somen-nudlene og bland godt med de andre ingrediensene.

Upload Image...
Upload Image...

いただきます!

TIPS!

Produkter brukt i denne oppskriften:

relevante produkter

Leave a Reply

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.