fbpx

Sanshokudon – Risbolle Med 3 Farger

sanshokudon ( 3 colors Rice bowl)

Sanshokudon er en fargerik og smakfull rett, laget med kjøttdeig, eggerøre og grønnsaker, servert på en seng av ris.

Ingredienser (For 2 personer)

  • Bønnespirer til topping
  • Ris
  • 300 g kjøttdeig av kylling
  • Krydderblanding:
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss risvin
  • 2 ss mirin (matlagingssake)
  • 2 ss sukker
  • Revet ingefær
  • Eggerøre:
  • 3 egg
    • 1/2 ts soyasaus
    • 1 ss mirin (matlagingssake)
    • 2 ss sukker

TILBEREDNING

  1. Bland sammen kjøttdeig med krydderblandingen.

2. Varm opp litt olje i en stekepanne, og stek kjøttet.

3. Bland inn smakstilsetning til eggerøren.

4. Stek eggerøren.

5. Ha ris i bunnen av skålen og topp med eggerøre, kjøttdeig og til slutt bønnespirer.

いただきます!

TIPS!

  • Bønnespirer kan erstattes med andre grønnsaker som spinat, edamame eller kål.
  • Vegetardeig kan brukes istedenfor kjøttdeig om du ønsker.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Japansk krydder, buljong og sauser

Soy Sauce (1l, Kikkoman)

In stock

kr 129.00

Japansk tilbehør (Ris, Melmiks, Tang ...)

Sushi Ris 1kg Nishiki Medium Grain White Rice

In stock

kr 85.00

relevante produkter

Leave a Reply

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.