sanshokudon ( 3 colors Rice bowl)
Sanshokudon er en fargerik og smakfull rett, laget med kjøttdeig, eggerøre og grønnsaker, servert på en seng av ris.
Tilberedningstid:
30 min
Vansklighetsgrad:
Enkel
Ingredienser (For 2 personer)
- Bønnespirer til topping
- Ris
- 300 g kjøttdeig av kylling
- Krydderblanding:
- 2 ss soyasaus
- 2 ss risvin
- 2 ss mirin (matlagingssake)
- 2 ss sukker
- Revet ingefær
- Eggerøre:
- 3 egg
-
- 1/2 ts soyasaus
- 1 ss mirin (matlagingssake)
- 2 ss sukker
TILBEREDNING
- Bland sammen kjøttdeig med krydderblandingen.
2. Varm opp litt olje i en stekepanne, og stek kjøttet.
3. Bland inn smakstilsetning til eggerøren.
4. Stek eggerøren.
5. Ha ris i bunnen av skålen og topp med eggerøre, kjøttdeig og til slutt bønnespirer.
いただきます!
TIPS!
- Bønnespirer kan erstattes med andre grønnsaker som spinat, edamame eller kål.
- Vegetardeig kan brukes istedenfor kjøttdeig om du ønsker.