fbpx

Sanshokudon – Risbolle Med 3 Farger

sanshokudon ( 3 colors Rice bowl)

Sanshokudon er en fargerik og smakfull rett, laget med kjøttdeig, eggerøre og grønnsaker, servert på en seng av ris.

Ingredienser (For 2 personer)

  • Bønnespirer til topping
  • Ris
  • 300 g kjøttdeig av kylling
  • Krydderblanding:
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss risvin
  • 2 ss mirin (matlagingssake)
  • 2 ss sukker
  • Revet ingefær
  • Eggerøre:
  • 3 egg
    • 1/2 ts soyasaus
    • 1 ss mirin (matlagingssake)
    • 2 ss sukker

TILBEREDNING

  1. Bland sammen kjøttdeig med krydderblandingen.

2. Varm opp litt olje i en stekepanne, og stek kjøttet.

3. Bland inn smakstilsetning til eggerøren.

4. Stek eggerøren.

5. Ha ris i bunnen av skålen og topp med eggerøre, kjøttdeig og til slutt bønnespirer.

いただきます!

TIPS!

  • Bønnespirer kan erstattes med andre grønnsaker som spinat, edamame eller kål.
  • Vegetardeig kan brukes istedenfor kjøttdeig om du ønsker.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Japansk krydder, buljong og sauser

Soy Sauce (1l, Kikkoman)

In stock

kr 129.00

relevante produkter

Leave a Reply

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.