Yakisoba - Japanske stekte nudler
Yakisoba er en japansk nudelrett som består av stekte nudler, tynne skiver kjøtt og grønnsaker. Retten er en favoritt blant mange på japanske festivaler.
Tilberedningstid:
30 min
Vansklighetsgrad:
Enkel
Ingredienser (For 1 personer)
- 50 g kål
- 20 g løk
- 20 g gulrot
- 30 g reker eller kjøtt
- 150 g yakisoba nudler
- 40 g yakisoba saus
- Aonori (tang)
- Katsuoboshi (fiskeflak)
- Majones
TILBEREDNING
- Kutt kålen, løken og gulrøttene.
2. Varm opp litt olje i en stekepanne, og stek kjøttet og grønnsakene til alt er gjennomstekt.
3. Tilsett nudlene og stek videre i noen minutter.
4. Tilsett sausen.
5. Fortsett å steke til sausen og nudlene er rørt godt sammen.
6. Server nudlene på en tallerken og strø over med litt nori, katsuoboshi (fiskeflak) og majones.
いただきます!
TIPS!
- Kyllinglår kan erstattes med kyllingfilet.