fbpx

Yakisoba – Friterte Soba-nudler

Yakisoba - Japanske stekte nudler

Yakisoba er en japansk nudelrett som består av stekte nudler, tynne skiver kjøtt og grønnsaker. Retten er en favoritt blant mange på japanske festivaler.

Ingredienser (For 1 personer)

TILBEREDNING

  1. Kutt kålen, løken og gulrøttene.

2. Varm opp litt olje i en stekepanne, og stek kjøttet og grønnsakene til alt er gjennomstekt.

3. Tilsett nudlene og stek videre i noen minutter.

4. Tilsett sausen.

5. Fortsett å steke til sausen og nudlene er rørt godt sammen.

6. Server nudlene på en tallerken og strø over med litt nori, katsuoboshi (fiskeflak) og majones.

いただきます!

TIPS!

  • Kyllinglår kan erstattes med kyllingfilet.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Japansk tilbehør (Ris, Melmiks, Tang ...)

Ajinori Seaweed Flakes w/Seasoning (26g, Yamaiso)

In stock

kr 129.00

relevante produkter

Leave a Reply

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.