fbpx
Tsuyu Sauce for Zarusoba (500ml, Yamasa)

Zarusoba

Zarusoba (Cold soba noodles)

Zaru Soba (ざる蕎麦) er en tradisjonell, kald nudelrett laget av bokhvetemel og servert med en velsmakende saus kalt Tsuyu (つゆ).

Ingredienser (For 1 personer)

  • 90g sobanudler
  • Tsuyu
  • Nori (tørket sjøgress)

TILBEREDNING

  1. Kok opp vann i en passende kjele.

2. Kok nudlene i omtrent 4 minutter.

3. Hell forsiktig ut vannet.

4. Skyll nudlene i kaldt vann for å fjerne stivelsen.

5. Server nudlene på en tallerken og dryss over med litt nori.

Nudlene dyppes i Tsuyu-dippen for å gi en salt smak til matretten.

いただきます!

TIPS!

  • Zarusoba kan også nytes med annet tilbehør som vårløk, wasabi, daikon, sesamfrø eller ingefær.
  • Umeboshi og tempura kompletterer også soba på en herlig måte!

Produkter brukt i denne oppskriften:

relevante produkter

Leave a Reply

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.