fbpx

Zarusoba – Kalde Soba-nudler

Zarusoba (Cold soba noodles)

Zaru Soba (ざる蕎麦) er en tradisjonell, kald nudelrett laget av bokhvetemel og servert med en velsmakende saus kalt Tsuyu (つゆ).

Ingredienser (For 1 personer)

  • 90g sobanudler
  • Tsuyu
  • Nori (tørket sjøgress)

TILBEREDNING

  1. Kok opp vann i en passende kjele.

2. Kok nudlene i omtrent 4 minutter.

3. Hell forsiktig ut vannet.

4. Skyll nudlene i kaldt vann for å fjerne stivelsen.

5. Server nudlene på en tallerken og dryss over med litt nori.

Nudlene dyppes i Tsuyu-dippen for å gi en salt smak til matretten.

いただきます!

TIPS!

  • Zarusoba kan også nytes med annet tilbehør som vårløk, wasabi, daikon, sesamfrø eller ingefær.
  • Umeboshi og tempura kompletterer også soba på en herlig måte!

Produkter brukt i denne oppskriften:

relevante produkter

Leave a Reply

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.