Fluffy Japansk pancakes oppskrift | Japansk Mat- Neo Tokyo

Fluffy Japansk Pannekake

Japansk Pannekake (Hot Cake)

Japansk pannekake er tykkere og mer luftig enn norsk pannekake.

Godt å servere med lønnesirup og smør.

Ingredienser (For 2 personer)

  • 1 pose Hot Cake Mix(150g)
  • 1 egg
  • 1dl melk eller vann
  • lønnesirup eller honning

TILBEREDNING

1. Bland vann/melk og egg.

2. Hell Hot Cake Mix i røren og bland sammen.

3. Varm stekepannne til medium varme og tilsett olje.

4. Skru varmen ned og hell en tredjedel av deigen i stekepannen.

5. Stek i 3 min. Snu den når det kommer små bobler.

6. Stek den i 3-4 min.

7. Tilsett smør og lønnesirup/honning, eller noe annet du ønsker å ha på 🙂

いただきます!

TIPS!

  • Om du ønsker pannekakene ekstra luftige så kan du vispe eggehvite og plomme hver for seg, og forsiktig blande inn eggehviten før du steker pannekakene.

Produkter brukt i denne oppskriften:

relevante produkter

Japansk krydder, buljong og sauser

Katsuo Dashi Powder (40g, Yamaki)

In stock

kr 59.00

Japansk tilbehør (Ris, Melmiks, Tang ...)

Dried Bonito Flakes of Tuna Katsuobushi (40g, Wadakyu)

Only 2 left in stock

kr 109.00

Leave a Reply

Neo Tokyo
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.