Japansk Kylling Curry
Japansk Curry er en varmrett bestående av karrisaus og tilbehør som utviklet seg i Japan.

Tilberedningstid:
40 min

Vansklighetsgrad:
Enkel
Ingredienser (For 4 personer)
- 300g kyllinglår
- 1 løk
- 3 fedd hvitløk
- 250g hakkede tomater
- 1dl matfløte
- 3 buljonger med Golden Curry
- 1ss papirika pulver
- 1ss soyasaus
- 40g smør
- 800g ris
TILBEREDNING
1. Finhakk hvitløk og løk.

2. Skjær kyllingklår i biter ca 3-4cm.

3. Varm stekepanne på middels varme og tilsett smør og hvitløk.

4. Tilsett løk. Når løken er stekt, tilsett kyllingbitene og stek til kyllingen har blitt godt dekket av smør.

5. Tilsett hakkede tomater, matfløte, Golden Curry, paprikapulver og rør.

6. Skru varmen ned og småkok i 15min til Curry-buljongen er smeltet. Når sausen har blitt tykk, tilsatt soyasaus og skru varmen av.

7. Server sammen med japansk ris.

いただきます!
TIPS!
- Kyllinglår kan erstattes med kyllingfilet.