Deilig japansk kyllingkarri – Curry Oppskrift Guide

Japansk Chicken Curry

Japansk Kylling Curry

Japansk Curry er en varmrett bestående av karrisaus og tilbehør som utviklet seg i Japan.

Ingredienser (For 4 personer)

  • 300g kyllinglår
  • 1 løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 250g hakkede tomater
  • 1dl matfløte
  • 3 buljonger med Golden Curry
  • 1ss papirika pulver
  • 1ss soyasaus
  • 40g smør
  • 800g ris

TILBEREDNING

1. Finhakk hvitløk og løk.

2. Skjær kyllingklår i biter ca 3-4cm.

3. Varm stekepanne på middels varme og tilsett smør og hvitløk.

4. Tilsett løk. Når løken er stekt, tilsett kyllingbitene og stek til kyllingen har blitt godt dekket av smør.

5. Tilsett hakkede tomater, matfløte, Golden Curry, paprikapulver og rør.

6. Skru varmen ned og småkok i 15min til Curry-buljongen er smeltet. Når sausen har blitt tykk, tilsatt soyasaus og skru varmen av.

7. Server sammen med japansk ris.

いただきます!

TIPS!

  • Kyllinglår kan erstattes med kyllingfilet.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Japansk tilbehør (Ris, Melmiks, Tang ...)

Yume Nishiki: Japanese Short Grain White Rice Made in Italy (10kg)

Only 3 left in stock

kr 999.00

relevante produkter

Leave a Reply

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.