Chirashi Sushi
Chirashi Sushi er en japansk rett som er laget ved å kombinere ulike ingredienser med vineddikert ris. Vi kaller dette en japansk versjon av Poke Bowl.
Tilberedningstid:
15 min
Vansklighetsgrad:
Enkel
Ingredienser (For 2 personer)
- 500g ferdigkokt ris
- 1 pose Sushi Rice Bowl Mix
- 4 kokte scampi
- 3 sukkererter
- 1 egg
- 100g laks
- 100g tunfisk
TILBEREDNING
1. Pisk egget sammen og stek det til en eggerøre.
2. Legg deretter eggerøren til siden for å kjøle seg ned.
3. Skjær sukkererter i småbiter ca 1cm.
4. Skjær scampi og laksen i småbiter (ca 1cm).
5. Bland Sushi Rice Bowl Mix inn i 500g ferdigkokt ris.
6. Legg risen på en tallerken og dandér med sjømat, egg og sukkererter.
いただきます!
TIPS !
- Du kan erstatte fisk og scampi med annen sjømat du liker. Avokado kan også tilsettes, så blir det California type Chirashi Sushi.