fbpx

Chirashi Sushi – Japansk Poke Bowl

Chirashi Sushi

Chirashi Sushi er en japansk rett som er laget ved å kombinere ulike ingredienser med vineddikert ris. Vi kaller dette en japansk versjon av Poke Bowl.

Ingredienser (For 2 personer)

  • 500g ferdigkokt ris
  • 1 pose Sushi Rice Bowl Mix
  • 4 kokte scampi
  • 3 sukkererter
  • 1 egg
  • 100g laks
  • 100g tunfisk

TILBEREDNING

1. Pisk egget sammen og stek det til en eggerøre.

2. Legg deretter eggerøren til siden for å kjøle seg ned.

3. Skjær sukkererter i småbiter ca 1cm.

4. Skjær scampi og laksen i småbiter (ca 1cm).

5. Bland Sushi Rice Bowl Mix inn i 500g ferdigkokt ris.

6. Legg risen på en tallerken og dandér med sjømat, egg og sukkererter.

いただきます!

TIPS !

  • Du kan erstatte fisk og scampi med annen sjømat du liker. Avokado kan også tilsettes, så blir det California type Chirashi Sushi.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Japansk krydder, buljong og sauser

Soy Sauce (1l, Kikkoman)

In stock

kr 119.00

relevante produkter

Leave a Reply

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.