fbpx

Viktig informasjon om coronaviruset

Hei kjære kunder,

Coronaviruset har påvirket oss alle på mange måter, men samfunnet begynner nå å gå tilbake til det mer normale, og det gjør også hverdagen for Neo Tokyo. Butikken er tilbake til normale åpningstider og behandling av nettbestillinger er nå ca. 2-3 dager.

For besøkende i butikken vår i Karl Johan: 

Våre åpningstider er mandag – fredag 10:00 – 20:00 og lørdag 10:00 – 18:00.

Vi håper at alle våre kunder i butikken følger regjeringens retningslinjer for smittevern og hører på anmodninger fra våre ansatte. Vi begrenser antall kunder i butikken samtidig til maks 5 personer av gangen, anmoder om å kun betale med kort og ber om følgende: unngå å ta på varer du ikke skal kjøpe, hold avstand til medkunder og ansatte der mulig og ikke opphold deg unødig i butikken. På forhånd tusen takk for at du tar vare på deg selv og andre.

Til våre kunder i nettbutikken:

Vi har nå omsider kommet a-jour med den enorme økningen av nettbestillinger i løpet av den verste virustiden, og har nå en forventet behandlingstid av nettbestillinger på ca. 2-3 dager fra vi mottar bestillingen og til den er sendt avgårde.

 

Vi håper at alle holder seg friske og at alle har det bra. Ta vare på dere selv og hverandre.

Hilsen alle oss på Neo Tokyo

One thought on “Viktig informasjon om coronaviruset

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.