fbpx

Super Mario Odyssey lansering 27. Oktober!

På fredag 27. Oktober lanseres et av spillene vi og verden har gledet seg mest til i år! Super Mario Odyssey! Vår kjente rørlegger helt er tilbake til tidenes storlansering til Nintendo Switch. Anmeldelsene av spillet er knallgode og av det vi har sett virker spillet helt fantastisk! Spesielt siden spillet minner mye om våre store favoritter fra Nintendo 64 og GameCube er vi virkelig gira på å få fingrene i dette spillet. Og nå er det ikke lenge igjen! Vi får inn et lite utvalg av tilhørende amiiboer, litt ekstrautstyr til Nintendo Switch og et par røde Nintendo Switch konsoller med spillet. Vi gleder oss sykt! Gjør du?

OBS! Produktene som har lansering 27. oktober vil ikke bli sendt ut før 26. oktober.

 

 

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.