fbpx

DIY Candy!

Japan er kjent for å være et land der det foregår en del rare ting. Fra crazy gameshows til å kunne kjøpe ferdigknytte slips på automat. Men de har også tatt noen morsomme vrier på mat og drikke også, spesielt innen godteri! En av de morsomste sjangrene innenfor godteri er såkalt DIY-godteri (“do it yourself”, eller “gjør’e sjøl” på godt norsk). Dette går ut på at du kan lage ditt eget godteri hjemme i stua. Og det er ikke vanlige karameller og drops vi snakker her. Hele konseptet går ut på å lage godteri som ikke ser ut som godteri i det hele tatt! For eksempel kan du lage sushibiter som smaker drue, eller ramen-nudler med smak av cola. Det finnes også sett der du kan lage små iskremer og karamellpuddinger som du kan pynte til ditt hjertes glede. Så om du har lyst til å prøve denne litt crazy måten å spise godteri på, ta en titt på Neo Tokyo DIY Candy.

Kjøp DIY Candy HER

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "OK" samtykker du med dette. Mer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close