fbpx

Splatoon 2 lansering til fredag!

Til fredag er det lansering av det splitter nye Splatoon 2 spillet til Nintendo Switch! Vi har selvfølgelig tatt inn spillet, amiiboer, plushies, carrying cases og til og med en Splatoon 2 Nintendo Switch konsoll!

Under kan du lese litt mer om selve spillet, og sjekk gjerne ut alle våre Splatoon produkter på: Neo Tokyo Splatoon produkter.

 

De tradisjonelle 4-mot-4-kampene vender tilbake i oppfølgeren til den originale hit’en sammen med nye baner, nye moter og nye våpen som Splat Dualies for to hender.

Spillere kan konkurrere på tv-en eller på farten, og de kan sikte med gyrokontroll uansett om de bruker Nintendo Switch Pro Controller (selges separat) eller Joy-Con.

Splatoon 2 støtter flerspillerkamper både lokalt og online. Spillet vil også støtte chat via den kommende applikasjonen til smart-enheter (en begrenset gratisversjon vil bli tilgjengelig i sommer), samt introdusere nye baner, motestiler og våpen etter lanseringen – på samme måte som originalspillet.

En Nintendo Direct dedikert til Splatoon 2 ble sendt den 6. juli, og du kan se hele sendingen og lese et sammendrag over nyhetene her.

Nye våpen

«Splat Duales» for to hender er nå med i kampen sammen med «Dodge Roll Move» som brukes for å unnvike innkommende angrep. Kjente våpen som «Splat Roller» og «Splat Charger» har blitt oppgradert.

Ny spillmodus

Salmon Run er en ny spillmodus hvor to til fire spillere må samarbeide. Ved å slå deg sammen med venner kan du påta deg en deltidsjobb med å bekjempe de nye Salmonid-fiendene, som Squid Research Lab rapporterer kanskje er enda farligere enn Octarians, og samle verdifulle egg! Når du blir beseiret i denne spillmodusen kan lagkameratene dine hjelpe deg igang igjen ved å sprute blekk på deg.

Spill sammen lokalt eller online. For første gang i denne spillserien kan du spille mot venner i «Turf War battles». Spill enten på tv-en, i håndholdt modus eller i bordmodus. Opptil ti dokkede Nintendo Switch-konsoller – åtte spillere og to tilskuere – kan koble seg opp via trådløst nettverk og sette opp private turneringer. Onlinekamper gjør også comeback.

Solomodus

Callie, en av de berømte Squid Sisters, har forsvunnet, og Marie har gitt deg i oppdrag å finne henne! Bruk mange ulike våpen, slik som «Splat Roller», «Slosher», «Splatling» eller nye «Splat Dualies» for å overvinne hindringer på din vei, beseire fiender og vinne over gigantiske bosser på ditt oppdrag for å gjenforene den berømte duoen.

Nye måter å spille på

Spill i TV-modus, håndholdt modus eller i bordmodus, og bruk Joy-Con-kontrollerne eller Nintendo Switch Pro Controller (selges separat).

Ny trender, baner og spennende oppdateringer

Det har gått to år i Splatoon-verdenen og mye har endret seg. Velkjente ansikt vil dukke opp, men du kommer også til å møte mange nye karakterer.

Utforsk nye baner som Humpback Pump Track og Musselforge Fitness. Dessuten kommer det til å komme nye oppdateringer med nye baner, spillmodus og våpen.

Støtte for smartenheter

Den kommende appen for Nintendo Switch til smarteneheter kommer til å forbedre matchmaking-systemet og gjøre at du kan snakke med andre spillere.

amiibo

Du kan bruke alle de tidligere utgitte figurene fra Splatoon-serien. amiibo-figurene kan lagre utstyret ditt slik at du kan ta det med til en venn, og noen ganger vil de kanskje til og med gi deg spesielt utstyr i spillet.

 

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.