fbpx
Nintendo Classic Mini Super Nintendo Entertainment System

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Opplev en tidløs klassiker når Nintendo Entertainment System vender tilbake i form av en miniversjon med Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System som lanseres 29. september.

Husker du klassikere som Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario Kart, Super Metroid og F-ZERO? Etter SNES-konsollen opprinnelig ble lansert i Europa i 1992, introduserte den oss for det mange anser som noen av de beste videospillene noensinne – og SNES Mini er fylt til randen med disse!

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System kommer med 21 forhåndsinstallerte klassikere og kan plugges rett i en hvilken som helst TV som støtter HDMI. Det følger ikke med vanlig strømadapter, men en Micro-USB-kabel som du kan koble til en egen strømadapter i veggen eller via USB-port i TV/datamaskin.

Nintendo Classic Mini Super Nintendo Entertainment System in Box

For første gang kan spillere få gleden av oppfølgeren til den originale Star Fox (kjent som Starwing her i Europa). Det intergalaktiske eventyret Star Fox 2! Dette spillet ble skapt mot slutten av konsollens levetid, men ble aldri lansert noe sted!

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System har samme utseende og følelse som den originale konsollen, bare mye mindre, og dette er spillene den kommer med:

Med i forpakningen for Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System følger det med en HDMI-kabel, en USB-strømkabel (strømadapter følger ikke med), og to Super Nintendo Classic håndkontroller med ledning – perfekt for spillere som vil kaste seg inn i et spill med multiplayer med en gang!
Noen av spillene som støtter multiplayer er Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, Super Mario Kart, Contra III: The Alien Wars og Secret of Mana.

Opplev en tidløs klassiker med Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System når den lanseres 29. september. Er det flere som gleder seg?

Det er en mulighet for at den er å finne i nettbutikken på et senere tidspunkt, men foreløpig kan du forhåndsbestille Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System i butikken vår i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "OK" samtykker du med dette. Mer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close