Vi pakker ned butikken og reiser på Desucon 2018 i Lillestrøm fra 23.06-24.06. Det kan dermed forekomme enkelte lagerfeil og manglende varer. Vi beklager ulempene dette medfører. Vi håper å se dere på Desucon! Hilsen Neo Tokyo Fjern

Nintendo Classic Mini Super Nintendo Entertainment System

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

Opplev en tidløs klassiker når Nintendo Entertainment System vender tilbake i form av en miniversjon med Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System som lanseres 29. september.

Husker du klassikere som Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario Kart, Super Metroid og F-ZERO? Etter SNES-konsollen opprinnelig ble lansert i Europa i 1992, introduserte den oss for det mange anser som noen av de beste videospillene noensinne – og SNES Mini er fylt til randen med disse!

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System kommer med 21 forhåndsinstallerte klassikere og kan plugges rett i en hvilken som helst TV som støtter HDMI. Det følger ikke med vanlig strømadapter, men en Micro-USB-kabel som du kan koble til en egen strømadapter i veggen eller via USB-port i TV/datamaskin.

Nintendo Classic Mini Super Nintendo Entertainment System in Box

For første gang kan spillere få gleden av oppfølgeren til den originale Star Fox (kjent som Starwing her i Europa). Det intergalaktiske eventyret Star Fox 2! Dette spillet ble skapt mot slutten av konsollens levetid, men ble aldri lansert noe sted!

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System har samme utseende og følelse som den originale konsollen, bare mye mindre, og dette er spillene den kommer med:

Med i forpakningen for Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System følger det med en HDMI-kabel, en USB-strømkabel (strømadapter følger ikke med), og to Super Nintendo Classic håndkontroller med ledning – perfekt for spillere som vil kaste seg inn i et spill med multiplayer med en gang!
Noen av spillene som støtter multiplayer er Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, Super Mario Kart, Contra III: The Alien Wars og Secret of Mana.

Opplev en tidløs klassiker med Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System når den lanseres 29. september. Er det flere som gleder seg?

Det er en mulighet for at den er å finne i nettbutikken på et senere tidspunkt, men foreløpig kan du forhåndsbestille Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System i butikken vår i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "OK" samtykker du med dette. mer info

Cookieinnstillingene på denne nettsiden er satt til "tillat cookies" for å gi deg den beste surfingopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsel, eller du klikker "OK" nedenfor, aksepterer du dette.

Close