fbpx

Cosplay og kostymer!

Nå nærmer det seg snart sommer med sol og varme, og ikke minst høysesong for conventions! Vi har derfor tatt inn et bredt utvalg av maiduniformer, skoleuniformer, kigurumi og japanske moteklær til bruk både på con og andre steder (≡^∇^≡) Vi har maid uniformer i diverse farger og temaer, for eksempel kattemaid! Goshujin-nya! Og skoleuniformer som ser så ekte ut at du kunne satt deg ned i timen på en japansk high school og læreren hadde ikke blunket engang! Vi har også et utrooolig stort utvalg av kigurumi for store og små i alle fasonger og farger basert på dyr og kjente karakterer. Hvis du også skulle ha lyst på noe du kan bruke i hverdagen har vi et utvalg av kjoler og skjørt i forskjellige stiler. Hvem har vel ikke lyst på en kakekjole? Så ta en kikk i butikken, og kom gjerne med forslag på hva dere kunne tenke dere å se mer av i fremtiden. Håper å se dere på con i år! Hilsen alle oss på Neo Tokyo (⌒▽⌒ゞ

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.