fbpx

Pakke med Nintendo Switch og Zelda

OPPDATERING: Alle pakkene er nå utsolgt.

Vi har alle ventet i stor spenning på Nintendo Switch! Og vi satt alle med halvåpen munn når vi så de første klippene fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Vi skulle egentlig ikke ta inn noen konsoller, men vi så muligheten for å lage en ekslusiv pakke til våre største Zelda-fans.

I pakken finner du selvfølgelig en Nintendo Switch-konsoll i grå versjon og The Legend of Zelda: Breath of the Wild Limited Edition. Dette er den europeiske Limited Edition-versjonen som inkluderer spilet, en eksklusiv figur av Master Sword of Resurrection og en CD med spillets lydspor. Vi har også inkludert en Deluxe Carrying Case med Zelda-motiv til Switch-konsollen. Vi har kun fått inn nok til å lage 4 pakker som kan forhåndskjøpes i butikken. Du betaler hele summen på forhånd og henter pakken på lanseringsdatoen 03.03.2017, så du er sikker på å få den hjem så fort som mulig.

Vi har også fått tak i et begrenset antall av de fem amiibo-figurene fra Breath of the Wild. Archer Link, Rider Link, Zelda og Bokoblin er tilgjengelige som amiibo i denne nye serien, og en av de farligste fiendene, Guardian, kommer også som en av de største amiiboene noensinne med bevegelige lemmer. Om du forhåndskjøper Switch Zelda-pakken får du eksklusivt muligheten til å reservere en eller flere av disse for kjøp på lanseringsdato.

NB! Kun 4 pakker er tilgjengelige og kan kun forhåndskjøpes i butikken vår på Arkaden. amiibo-figurene er ikke inkludert i pakken.

 

 

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.