fbpx

Pakke med Nintendo Switch og Zelda

OPPDATERING: Alle pakkene er nå utsolgt.

Vi har alle ventet i stor spenning på Nintendo Switch! Og vi satt alle med halvåpen munn når vi så de første klippene fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Vi skulle egentlig ikke ta inn noen konsoller, men vi så muligheten for å lage en ekslusiv pakke til våre største Zelda-fans.

I pakken finner du selvfølgelig en Nintendo Switch-konsoll i grå versjon og The Legend of Zelda: Breath of the Wild Limited Edition. Dette er den europeiske Limited Edition-versjonen som inkluderer spilet, en eksklusiv figur av Master Sword of Resurrection og en CD med spillets lydspor. Vi har også inkludert en Deluxe Carrying Case med Zelda-motiv til Switch-konsollen. Vi har kun fått inn nok til å lage 4 pakker som kan forhåndskjøpes i butikken. Du betaler hele summen på forhånd og henter pakken på lanseringsdatoen 03.03.2017, så du er sikker på å få den hjem så fort som mulig.

Vi har også fått tak i et begrenset antall av de fem amiibo-figurene fra Breath of the Wild. Archer Link, Rider Link, Zelda og Bokoblin er tilgjengelige som amiibo i denne nye serien, og en av de farligste fiendene, Guardian, kommer også som en av de største amiiboene noensinne med bevegelige lemmer. Om du forhåndskjøper Switch Zelda-pakken får du eksklusivt muligheten til å reservere en eller flere av disse for kjøp på lanseringsdato.

NB! Kun 4 pakker er tilgjengelige og kan kun forhåndskjøpes i butikken vår på Arkaden. amiibo-figurene er ikke inkludert i pakken.

 

 

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "OK" samtykker du med dette. Mer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close