fbpx

Velkommen til Neo Tokyos nye nettbutikk!

Etter over halvannet år med utsettelser, forsinkelser, tekniske problemer og alt mulig slags annet trøbbel er vi endelig klare til å lansere vår nye nettbutikk! Vi vil gjerne ønske alle våre gamle og alle våre nye kunder hjertelig velkommen til en hyggelig handleopplevelse med et mer smidig og moderne design og flere funksjoner.

NB! Lanseringstilbudet er nå over. For å feire lanseringen må vi selvsagt ha et lanseringstilbud! Alle kunder som handler for over kr. 350,- kan få GRATIS FRAKT og en GRATIS POCKY! For å få dette må du først ha over kr. 350,- i varer i handlekurven og deretter legge inn rabattkodene “frifrakt” og “fripocky“. Du må også huske å legge en Pocky Original i handlekurven, samt krysse av for “Gratis frakt” som fraktalternativ etter å ha brukt rabattkodene da dette ikke gjøres automatisk! Rabattkupongene gjelder til og med søndag 27. november.

Vareutvalget nå i starten er ganske labert, men vi kommer til å jobbe hardt framover for å gjøre mesteparten av varesortementet vårt tilgjengelig i nettbutikken også, så sjekk innom med jevne mellomrom for å se hva som er nytt.

Vi hører gjerne fra deg dersom du støter borti noe som ikke fungerer som det skal, finner feil eller har forslag til forbedringer eller ønsker.

Igjen, hjertelig velkommen til Neo Tokyos nye nettbutikk!

 

IMG_0479.jpeg

IMG_0479.jpeg

Legg igjen en kommentar

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å spore trafikk og forbedre funksjonaliteten for våre kunder. Ved å trykke "ACCEPT" samtykker du med dette.